Escapeu de l'Ateneu



NO HI HA SESSIONS DISPONIBLES

Què és?

Un escape room és un joc cooperatiu d'aventura en què els participants han de resoldre pistes, enigmes i trencaclosques per tal d'aconseguir tots els objectius i sortir d'una habitació. 

El nostre està ambientat a la Seu d'Urgell en el context d'una catàstrofe natural que implica interessos ocults que haureu de resoldre.

Com funciona?

Després de rebre l'explicació i les direccions de la vostra missió, entrareu en una sala on sereu tancats. A partir de llavors, teniu un màxim de 45 minuts per aconseguir els objectius i sortir de l'habitació. 

Així doncs, l'objectiu és simple: eviteu quedar-vos atrapats!


Quins horaris feu?

Sessions a les 18.30h i les 20.00h

Quant val?

20€ la sessió.

Quantes persones hi poden jugar?

El joc està pensat perquè hi puguin jugar de 2 a 4 persones. Per la nostra experiència, l'ideal és un grup de 4.

Com reservem?

No hi ha sessions disponibles. Si tornem a obrir més sessions ho avisarem per xarxes socials.

*Què en podem esperar?

Si sou experts en escape rooms, heu de tenir en compte que el de l'Ateneu és fet —amb molt d'amor i voluntat— per gent no professional. Així mateix, la infraestructura i les instal·lacions són limitades, de manera que no serà un escape room amb gaires filigranes ni canvis de sala. Tot i així, segur que us ho passareu d'allò més bé!

És per tots aquests motius que el preu és tan popular i la durada de 45'. La majoria d'escape rooms costen entre 15-20€ per persona i el nostre només 5€.